Tummise šokolaadikoogi kõrvale soovitame intensiivse maitsega kohvi, mis sobib hästi täidlase šokolaadimaitsega. Suurepärastelt sobib selleks näiteks Paulig Presidentti Black Label.
Vaja läheb
150 g võid
1 1/2 dl suhkrut
3 muna
3 1/2 dl nisujahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
200 g tumedat šokolaadi
Valmistamine
Sulata šokolaad veega täidetud anumas. Mikserda toasoe või ja suhkur kergeks vahuks. Lisa ükshaaval munad, samaaegselt segades. Sega kokku küpsetuspulber ja nisujahu ning lisa vahule läbi sõela. Seejärel lisa sulanud ja kergelt jahutatud šokolaad.
Kata küpsetusvormi ääred küpsetuspaberiga ja määri võiga. Vala koogisegu küpsetusvormi ja küpseta 200° C juures umbes 20 minutit. Kook peab jääma seest kergelt vedel. Head isu!