Suvine marjasorbett

24.5.2017

Suvine marjasorbett harmoneerub ideaalselt Presidentti Black Label kohvi marjaste maitsenüanssidega.

Vaja läheb

0,5 kg suviseid marju omal valikul
100 g suhkrut
160 ml vett

Valmistamine

Lisa 100 ml veele suhkur ja keeda siirupiks, seejärel lase siirupil veidi jahtuda. Samal ajal pane marjad koos ülejäänud veega blenderisse ja blenderda ühtlaseks marjaseguks. Suru marjasegu läbi sõela ning lisa jahtunud suhkrusiirup. Sega segu korralikult läbi ja aseta tunniks sügavkülma. Tunni möödudes sega segu uuesti hoolikalt läbi ja pane veel vähemalt kaheks tunniks sügavkülma. Seejärel murra külmunud sorbett tükkideks ja blenderda ühtlaseks massiks. Korraks veel tagasi sügavkülma ja ongi valmis!