Tummine kohvi-mousse Paulig Frezzaga

4.8.2017

Vaja läheb:

2 dl vahukoort
0,5 dl suhkrut
0,75 dl Paulig Frezza Mocca-kohvijooki
3 želatiini lehte
0,25 dl vett

Kaunistamiseks:
mustikaid
granaatõuna seemneid

Valmistamine:

Leota želatiinilehti külmas vees umbes viis minutit. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja lisa suhkur ning Frezza Mocca kohvijook. Sega segu ühtlaseks massiks. Pigistada želatiinilehtedest käsitsi üleliigne vesi välja. Lase vesi kastrulis keema, lisa želatiinilehed vette seda puulusikaga kogu aeg segades, kuni želatiin on vees täielikult lahustunud. Lase želatiinisegul veidi jahtuda kastrulis ning vala see see õhuke nirena  koorevahu sisse. Nüüd sega kõik ühtlaseks massiks ja pane segu tunniks ajaks külmkappi tahenema. Enne serveerimist pane kohvi - mousse kaunitesse dessertkaussidesse ja kaunista mustikate ning granaatõuna seemnetega.