Classic Cremoso kohvi-jäätisetort beseel

11.11.2020

Kaheksale

  • 1 kahekihiline beseepõhi
  • ½ dl brändit, kohvilikööri või -siirupit + 1 sl kanget kohvi, segatuna
  • 2 l vanillijäätist, hoia 20 minutit toatemperatuuril
  • 4 sl Classic Cremoso jahvatatud kohvi
  • 1–2 dl šokolaadi- või karamellikastet
  • kaunistuseks jahvatatud kohvi, röstitud sarapuupähkleid, kohviube, marju või puuvilju, küpsisepuru

Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga. Aseta 1 kiht beseed koogivormi.

Sega kange kohv napsu või siirupiga. Sega jäätisesse kohvipuru ja kohvi-napsusegu.

Tõsta ½ jäätisemassist beseele. Aseta peale teine beseekiht. Laota peale ülejäänud jäätisemass. Nirista peale šokolaadi- või karamellikaste ning puista katteks pähkleid ja kohviube. Hoia sügavkülmikus vähemalt 3 tundi.

Kaunista marjadega ja nirista serveerimisel lisaks šokolaadi- või karamellikastet.

Maitseb eriti hea tassitäie värskelt valmistatud aromaatse Classic Cremoso kohviga!

Back to top