Classic Cremoso kohvi-jäätisetort beseel
11.11.2020
Kaheksale
- 1 kahekihiline beseepõhi
- ½ dl brändit, kohvilikööri või -siirupit + 1 sl kanget kohvi, segatuna
- 2 l vanillijäätist, hoia 20 minutit toatemperatuuril
- 4 sl Classic Cremoso jahvatatud kohvi
- 1–2 dl šokolaadi- või karamellikastet
- kaunistuseks jahvatatud kohvi, röstitud sarapuupähkleid, kohviube, marju või puuvilju, küpsisepuru
Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga. Aseta 1 kiht beseed koogivormi.
Sega kange kohv napsu või siirupiga. Sega jäätisesse kohvipuru ja kohvi-napsusegu.
Tõsta ½ jäätisemassist beseele. Aseta peale teine beseekiht. Laota peale ülejäänud jäätisemass. Nirista peale šokolaadi- või karamellikaste ning puista katteks pähkleid ja kohviube. Hoia sügavkülmikus vähemalt 3 tundi.
Kaunista marjadega ja nirista serveerimisel lisaks šokolaadi- või karamellikastet.
Maitseb eriti hea tassitäie värskelt valmistatud aromaatse Classic Cremoso kohviga!