Täiuslik maitsepaar - Paulig Café New York kohv ja vegan chocolate chip blondie

30.7.2018

Apetiitselt värvilise vegan-elustiili blogi My Berry Forest looja, Tiina Strandberg, pakub meile täna Pauligi Café New York kohvi kõrvale hõrku kaaslast. See täiuslik maitsepaar sobib hästi nautimiseks koos sõpradega ühel suvisel brunchil.

Chocolate Chip Blondie
(vegan)

valmistusaeg: 40 min

1 dl keedetud ja kasutusvalmis valgeid ube
1 dl vahtrasiirupit
0,5 dl mandlivõid (või muud pähklivõid)
0,5 dl mandlipiima (või muud taimepiima)
0,5 dl sulatatud neitsi kookosõli
1,5 dl nisujahu (sobib ka gluteenivaba jahusegu)
2 spl kookossuhkrut
0,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
40 g väikesteks tükkideks tükeldatud piimašokolaadi (või muud šokolaadi)

Vooderda u. 19x14 cm suurune vorm küpsetuspaberiga ja kuumuta ahi 200 kraadini. Loputa hoolikalt valged oad ja blenderda need koos vahtrasiirupi, mandlivõi, mandlipiima ja sulatatud kookosõliga ühtlaseks massiks. Sega kokku kuivained ja lisa õrnalt segades vedela massi hulka. Lõpuks lisa tükeldatud šokolaad.

Vala tainas küpsetusvormi ja küpseta 200 ° C juures umbes 25 minutit või kuni pind on ilus pruun. Blondide sisu võib jääda mõnevõrra pehmeks ja kleepuvaks, kuid võid küpsetada ka veidi kauem, et tulemuseks oleks täielikult läbiküpsenud kook.

Nauditavaid hetki!