KAHEKSA KORDA MÕÕDA

Igal meie kohvisegul on oma eriline retsept. Kuna igas päritoluriigis on kohviubadel kindel maitse, saab erinevate maitsebukettide loomiseks kasutada segusid. Kuigi ilm, saagi kvaliteet ja eri sortide kättesaadavus muutuvad, püüdleme selle poole, et Presidentti, Arabica ja Classicu maitse oleks alati ühesugune. Ubade maitset kontrollitakse selle protsessi käigus kuni kaheksa korda. Kohvi kvaliteedikontrolli kohta saate lähemalt lugeda siit.

 

Üks tööpäev, 200 tassi kohvi

Pauligi degusteerimisjuht maitseb iga päeva üle 200 tassi kohvi. Lisaks maitsele vaadeldakse kvaliteedikontrolli käigus ka röstimis- ja jahvatusastet, kohvi mahtu, niiskust ja pakendisse jäänud hapniku hulka.

Järgmine samm õnnelike kohviubade teekonnal

8. Röstimine

Loe täpsemalt siit