TERE TULEMAST PAULIGISSE, ÕNNELIKUD OAD

Kohvi maitse koosneb erinevatest aroomidest ja lõhnanüanssidest. Röstimise käigus saab kohvisegu talle omase maitsebuketi, mis moodustub mõnikord sadadest erinevatest aroomidest. Röstimise käigus võlutakse kohvist välja erinevad aroomid, näiteks pähkli- või röstiaroom. Meie röstimisprotsessi saate lähemalt vaadata siin.

Röstimisprotsess

Kuna tooretel kohviubadel ei ole õiget kohvi maitset, on röstimine üks tähtsamaid samme hõrgu kohvi valmistamiseks. Pauligi neli röstimistehast - Vuosaaris, Tveris, Tolkkinenis ja Kulmas - on erineva suurusega ja toodavad erineva röstimisprofiiliga kohvi.

Järgmine samm õnnelike kohviubade teekonnal

9. Meistrioskused

Loe täpsemalt siit