ÕNNELIKUD KOHVIOAD ON HEADES KÄTES

Kohv ei ole valmisjook – selle maitset mõjutab oluliselt valmistusviis. Kohvi õige säilitamine, sobiv valmistusviis ja seadmete regulaarne puhastamine tagavad teile maitseküllase kohvipausi. Kui soovite õppida, kuidas valmistada kohvi nagu proff, siis Paulig Barista Instituut pakub kursusi aasta ringi. Klõpsake siin, et näha kohvi valmistamist >>

Kohvivalmistamise meetodid

Kvaliteetne ja värske kohv, kvaliteetne vesi, sobiv valmistusviis ja puhtad töövahendid tagavad teile maitseküllase kohvipausi. Kohvi valmistamisel on oluline valida kohv, mis on valmistusviisile vastava jahvatusega, ning kindlasti kasutada õiget kogust. Pauligi kohvipakendile trükitud sümbolid näitavad, millise valmistamisviisi jaoks konkreetne kohv sobib.

Järgmine samm õnnelike kohviubade teekonnal

10. Kohvi nautimine

Loe täpsemalt siit