Maapähklivõi frappuccino

3.5.2023

 

Kogus:

ühele

Vaja läheb:

  • 200 ml jahutatud Pauligi kohvi
  • 200 g jääd
  • 80 ml meelepärast piima
  • 1 spl maapähklivõid
  • 1 tl vaniljeekstrakti
  • Soovi korral meelepärast magustajat
  • Serveerimiseks vahukoort, purustatud soolapähkleid ja sulatatud tumedat šokolaadi

Valmistamine:

Esmalt valmista Pauligi kohvi ning jahuta see. Seejärel pista kõik frappuccino komponendid blenderisse ning töötle ühtlaseks kuni jäätükid on purustunud. Soovi korral määri klaasi servad sulatatud šokolaadiga, vala frappuccino klaasi ning soovi korral lisa peale vahukoort, purustatud soolapähkleid ja nirista peale veel tumadat šokolaadi.
Naudi!

Retsepti autor Maria Veski Raudkivi (@miaspiration).

Back to top