Maapähklivõi frappuccino
3.5.2023
Kogus:
ühele
Vaja läheb:
- 200 ml jahutatud Pauligi kohvi
- 200 g jääd
- 80 ml meelepärast piima
- 1 spl maapähklivõid
- 1 tl vaniljeekstrakti
- Soovi korral meelepärast magustajat
- Serveerimiseks vahukoort, purustatud soolapähkleid ja sulatatud tumedat šokolaadi
Valmistamine:
Esmalt valmista Pauligi kohvi ning jahuta see. Seejärel pista kõik frappuccino komponendid blenderisse ning töötle ühtlaseks kuni jäätükid on purustunud. Soovi korral määri klaasi servad sulatatud šokolaadiga, vala frappuccino klaasi ning soovi korral lisa peale vahukoort, purustatud soolapähkleid ja nirista peale veel tumadat šokolaadi.
Naudi!
Retsepti autor Maria Veski Raudkivi (@miaspiration).